Hoppas att du känner dig välkommen in till oss, den lilla personliga webshoppen där vi visar och säljer mysiga, sköna användbara plagg för oss lite mitt i livet som inte alltid har så lätt att hitta roliga och lite utstickande plagg med rätt passform. 

Vi köper bara in plagg som går att använda till alla tillfällen. Som går att dressa upp med fina accessoarer eller bara använda dem precis som de är. Det är plagg som du kan använda året om, sätt bara en kofta eller tröja till på höst och vinter. På sommaren är det väldigt sköna och luftiga plagg att glida runt i. 

Vi vill hjälpa till så att du kan känna dig fräsch, modern och kunna vara i din rätta ålder på ett kul och skönt sätt. Vi arbetar enligt en ”Gör om mig” strategi. Du skickar bara ett mail med foto och lite mått så hjälper vi dig hitta din nya stil, givetvis i samarbete med dig så vi vet vad som önskas. Hör av dig så förklarar vi mer kontakt@wellanderswardrobe.se

Du hittar oss både på insta som wellanders_wardrobe och på Facebook som wellanderswardrobe, gå gärna in och följ oss. Eller så hälsar du på oss ute på Magiskt fina Björkö i Göteborgs skärgård, Mossvägen 17 där vi har en liten gullig butik med ännu mer än du hittar här för vi hinner inte få ut allt tillräckligt snabbt innan det tar slut ibland.

Varmt Välkommen!

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security